ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου στο Θέατρο Γης

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμμετείχε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη. .

Η Έλενα Ράπτη μαζί με εθελοντές της καμπάνιας βρέθηκαν την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν τη δυνατότητα από υπαίθριο stand να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

video