Η Έλενα Ράπτη με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

Από το Γραφείο Τύπου

#ElenaRapti, #dimos_acharnon, #acharnes, #5.ds.acharnon, #sil5dim-acharnon, #perifereia_attikis, #tomystikotisnikis, #kampaniaenastapente, #enastapente, #oneinfivegreece, #okanonastouesorouxou, #i_peripeteia_tou_viktora, #one_in_five_campaign, #prostasia_paidion #paidiki_sexoualiki_kakopoiisi, #CouncilofEurope #Lanzarote_Convention #Hellenic_Parliament, #Vouli_tvn_Ellinon, #against #abuse #kids #children #campaign #photooftheday #igers #europe, #health, #life