Η Έλενα Ράπτη με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

στο Κιάτο Κορινθίας

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μετά από πρόσκληση της Δημ.Τ.Ο. Σικυωνίων σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, στο Κιάτο Κορινθίας.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

 

#kiato, #dimos_sikionion, #nomos_korinthias, #isthmos, #mikoni

 

#ElenaRapti, #tomystikotisnikis, #kampaniaenastapente, #enastapente, #oneinfivegreece, #okanonastouesorouxou, #i_peripeteia_tou_viktora, #one_in_five_campaign, #prostasia_paidion #paidiki_sexoualiki_kakopoiisi, #CouncilofEurope #Lanzarote_Convention #Hellenic_Parliament, #Vouli_tvn_Ellinon, #against #abuse #kids #children #campaign #photooftheday #igers #europe, #health, #life