Η Έλενα Ράπτη με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

στο «Μαγεμένο Στρατόπεδο» του Δήμου Παύλου Μελά

Η καμπάνια  «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης βρέθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένο Στρατόπεδο» του Δήμου Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη.

Η Έλενα Ράπτη μαζί με εθελοντές της καμπάνιας είχαν τη δυνατότητα από υπαίθριο stand να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

 

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

#Elena_Rapti #magemeno_stratopedo #dimos.pavlou.mela #tomystikotisnikis,

#kampaniaenastapente,

#enastapente, #oneinfivegreece,

#okanonastouesorouxou, #i_peripeteia_tou_viktora,

#one_in_five_campaign, #prostasia_paidion #paidiki_sexoualiki_kakopoiisi,

#CouncilofEurope #Lanzarote_Convention

#Hellenic_Parliament,, #Parliament #against #abuse #kids

#children #campaign #photooftheday

#igers #europe, #health, #life