Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνο συνεργασίας προκειμένου να συμβάλλουν από κοινού με κάθε δυνατό τρόπο, στη μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης, με στόχο τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης  και η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της εκστρατείας “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” κα Έλενα Ράπτη.

Η Καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» αποτελεί μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία αφορά στην πρόληψη, στην αντιμετώπιση και στον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

#ElenaRapti,    #sterea_ellada #pste #kostasbakoyannis  #tomystikotisnikis, #kampaniaenastapente, #enastapente, #oneinfivegreece, #okanonastouesorouxou, #i_peripeteia_tou_viktora, #one_in_five_campaign, #prostasia_paidion #paidiki_sexoualiki_kakopoiisi, #CouncilofEurope #Lanzarote_Convention #Hellenic_Parliament,, #Parliament #against #abuse #kids #children #campaign #photooftheday #igers #europe, #health, #life